Načini plaćanja

PLAĆANJE

Plaćanje poručenih proizvoda može se izvršiti platnim karticama prilikom procesa kupovine na internet stranici (on-line).

Kupac može izvršiti plaćanje platnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Dina, tokom procesa kupovine na internet stranici. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Nakon odabira opcije plaćanja karticom Kupac se preusmerava na stranicu pružaoca platnih usluga Raiffeisen banke, nakon čega se vrši unos podataka sa platne kartice prema instrukcijama pružaoca platnih usluga.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

IZJAVA O SIGURNOSTI PRUŽAOCA PLATNIH USLUGA

Pri plaćanju na www.coolivery.com internet prodavnici Kupac koristiti sistem Raiffeisen banke za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Raiffeisen banka osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih i ličnih podataka već od trenutka kada ih upišete u platni formular. Platni podaci prosleđuju se šifrirano do banke koja je izdala vašu karticu. Prodavac ne dolazi u kontakt sa podacima sa platne kartice Kupca. Podaci su nedostupni čak i zaposlenima u Raiffeisen banci. 

Raiffeisen banka sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu sa tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namenjene. Prikupljaju se samo podaci koji su nužni za obavljanje plaćanja u skladu sa definisanim procedurama za on-line plaćanje.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Raiffeisen banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja Prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Prijavite se na naš newsletter

Novosti o Coolivery popustima, ekskluzivnim savetima i korisnim informacijama iz sveta kuvanja.

Načini plaćanja

 • Raiffeisen Bank
 • Visa Secure
 • ID Check
 • Visa
 • Maestro
 • MasterCard
 • Dina card

Društvene mreže

 • Instagram
 • Facebook
 • TikTok
 • Youtube
 • Linkedin

Mapa Sajta

Support

Pišite ukoliko imate pitanja!

Copyright © Coolivery logo white yellow